Patrick Cournede - Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Din suflet de copil către un alt suflet de copil”

1,394 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vă mulţumesc tuturor pentru donaţiile făcute dar şi pentru cuvintele frumoase pe care mi le-aţi  adresat. Cauza umanitară pe care am susţinut-o şi sprijinul vostru generos m-au motivat să alerg cursa montană Turnu de 4 km pe care am terminat-o cu un timp foarte bun de 28 de minute. Le mulţumesc organizatorilor, în special lui Tudor Butu pentru că mi-a permis să alerg la această cursă, un adevărat test de voinţă pentru mine, dar în acelaşi timp o cursă cu privelişti superbe. Îi mulţumesc doamnei Anca de la punctul de alimentare care m-a încurajat şi a alergat alături de mine.

Le mulţumesc şi celor trei persoane care, dacă nu m-ar  fi ajutat cu antrenamentele, poate că nu aş fi reuşit să alerg atât de bine această cursă.  Ei sunt Victor, mama şi tata. Vă mulţumesc tuturor!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mă numesc Patrick. Am 10 ani şi îmi place să alerg. Dar mai ales să ajut copiii săraci! Am decis să combin aceste două pasiuni şi la Cozia Mountain Run o să alerg pentru a veni în sprijinul copiilor cu probleme sociale şi suferinţe medicale din jud.Vâlcea. Sunt mic, este adevărat, dar nu şi visul pe care îl am. Mi-am propus să ajut 5 copii cu strabism să se bucure de tratamente adecvate. Tu ce decizi?  Vrei să-i ajuţi pe aceşti copii?  Îţi mulţumesc mult dacă răspunsul tău va fi: DA! Te vei bucura şi eu de asemenea, dar mai ales ei, cei pe care ajutăm, se vor bucura de această decizie.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Eradicarea strabismului

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

Cozia Mountain Run ~ 2014

În data de 5 iulie 2014 în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului, va avea loc concursul de alergare montană COZIA MOUNTAIN RUN ajuns la a 3-a ediţie. Evenimentul este organizat de către Asoc

11 Donatii

Andrei - Doru Pata

30 RON
07 iul 2014

Marian Marinache

100 RON
12 iun 2014

ANONIM ANONIM

150 RON
12 iun 2014

Serban Georgica Obreja

100 RON
Felicitari pentru initiativa si mult succes!
12 mai 2014

Cristian Kocza

286 RON
28 apr 2014

Paul Badea

150 RON
Patrick, esti o sursa de inspiratie pentru multi dintre noi. Felicitari!
28 apr 2014

Mihaela TYREL de POIX

150 RON
cu felicitari pentru initiativa
27 apr 2014

costinel manescu

150 RON
25 apr 2014

Petra Muller-Demary

150 RON
Dear Patrick! You are amazing, curagious and inspiring! I am sure you will help much more than 5 children and I am happy to invite all my friends to support you in your dream. Big hug! Petra
18 apr 2014

Magdalena Vrajitoru

75 RON
Patrick, suntem alaturi de tine, esti un invingator!
14 apr 2014

Daniel Anghel

53 RON
Patrick, mult succes in toate proiectele tale!
14 apr 2014