Alerg pentru a sustine proiectele medicale ale Asociatiei Noi Orizonturi Familia

 

Sonia Stoica Asociatia Noi Orizonturi Familia

58% Complete
290 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Buna,

        Numele meu este Stoica Sonia si pe data de 4 iulie 2015 voi alerga la Cozia Mountain Run. Este pentru prima data cand alerg o cursa de 30 de km si pentru prima data cand fac fundraising. La fel cum stiu ca veti fi alaturi de mine in aceasta noua provocare, unii la linia de start, altii de acasa si unii chiar pe traseu, haideti sa fim alaturi si de  copiii din cadrul  programelor medicale derulate de Asociatia Noi Orizonturi Familia.

Va multumesc! Ne vedem la start sau ne auzim dupa finish.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

http://coziamountainrun.ro/despre

 

6 Donații

16 Jun 2015
11 Jun 2015
11 Jun 2015
09 Jun 2015
bravos Sonia pentru initiativa !
08 Jun 2015
08 Jun 2015