Alergăm pentru sănătate, pentru proiecte, pentru copii.

 

Lăcrămioara și Alexandru Teodorescu Asociatia Noi Orizonturi Familia

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Cine suntem noi?

Lăcrămioara și Alexandru TEODORESCU, mamă și fiu, pasionați de alergare. De ce alergăm?

Alergăm pentru sănătate, pentru proiecte și pentru copii. Am susținut până acum diferite cauze și de fiecare dată am realizat că împreună putem reuși. 

De această dată alergăm în 4 iulie 2015 la Cozia Mountain Run, pentru copiii bolnavi de leucemie și cu afecțiuni oftalmologice din cadrul proiectelor medicale ale Asociației Noi Orizonturi Familia - pentru că dorim să le oferim o șansă la o viață mai bună. Credem că fiecare zâmbet de copil este o binecuvântare și merită orice sacrificiu.

Implică-te! Fii alături de noi și de acești copii. Doar împreună putem să adunăm mii de zâmbete.

Vă mulțumim!   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

http://coziamountainrun.ro/despre

 

2 Donații

11 Aug 2015
26 Jun 2015