Traian-Cristian David-Matei aleargă la Cozia Mountain Run 2016 pentru a suține proiectul medical ,,Eradicarea Strabismului"

 

Cristian David-Matei Asociatia Noi Orizonturi Familia

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
999 RON
Target
0
Donații

     Numele meu este Traian-Cristian David Matei și alerg la Cozia Mountain Run pentru a susține proiectul medical ,,Eradicarea Strabismului".

     Îmi place să alerg și iubesc să ajut oamenii. Am avut ocazia să le îmbin de câteva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Pădurii, Sky Run, Ultra Swim, Semimaratonul Brașov, Maratonul internațional Cluj, Maratona di Roma, Marathon de Paris, Berlin International Marathon, Wings for life, The Color Run, etc .:)

      M-am născut și crescut în Râmincu Vâlcea, iar Cozia a fost printre primii munți pe care mi-am început aventurile montane.  Astfel, Cozia Mountain Run reprezintă o cursă de suflet la care sunt recunoscător să particip pentru a doua oară după ediția 2015.

      Am ales să mă implic mai activ în susținerea misiunii asociației ,,Noi Orizonturi Familia" pentru îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității. ,,Eradicarea Strabismului" este un proiect medical care ajută copiii și adolescenții din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecțiune.

Printr-o simplă donație puteți ajuta și voi.:)  Am încredere că impreună putem reuși!

   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

Cozia Mountain Run este un concurs de alergare montana care are loc în data de 1 iulie 2016 în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului. Evenimetnul este organizat de Asociatia PEGAS TRIATLON CLUB si Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON. Scopul evenimentului este: 1. promovarea: alergării şi drumeţiei montane; Parcului Naţional Cozia; monumentelor şi lăcaşurilor de cult din centrul

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!