Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Teodora Ghete Asociatia Noi Orizonturi Familia

33.333333333333% Complete
100 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere, pentru ca nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Darius este un pui de om de doar doi anisori, a carui copilarie e o lupta grea si nedreapta cu o boala perfida: leucemia. Darius are sanse sa traiasca dar... are nevoie de bani, are nevoie de sprijin. Acest copil frumos are dreptul la o copilarie fara griji, cu zambete, cu bucurii.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
31 Jan 2017