Mira alearga pentru copiii cu strabism.

 

Cînpianu Florin Victor Asociatia Noi Orizonturi Familia

56.666666666667% Complete
850 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații

Fiind direct implicat in programul ,,Eradicarea strabismului" si vazand de-a lungul anilor impactul pozitiv al proiectului in vietile copiilor defavorizati social diagnosticati cu aceasta afectiune oftalmologica, am decis sa alerg impreuna cu Mira pentru sustinerea acestei cauze. Mira este primul caine din Romania care face fundraising prin alergare pentru sustinerea unui proiect social-medical. Contez pe implicarea si sprijinul vostru!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

În data de 5 iulie 2014 în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului, va avea loc concursul de alergare montană COZIA MOUNTAIN RUN ajuns la a 3-a ediţie. Evenimentul este organizat de către Asociaţia PEGAS TRIATLON CLUB şi Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, cu susţinerea Primăriei Călimăneşti, Administraţiei Parcului Naţional Cozia, Consiliului Judeţean Vâlcea, Direcţiei Ju

 

5 Donații

07 Jul 2014
07 Jul 2014
06 Jul 2014
04 Jul 2014
Succes Oli si Mira! Ne vedem la Cozia
16 Jun 2014