Alina Roscan - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

620 RON Donatii stranse
20.666666666667% Complete
3,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru Darius astazi cand nu mi se intampla mie, astazi cand nu ma cuprinde teama, astazi cand nu resimt durerea si disperarea parintelui care isi vede copilul pe un pat de spital suportand un tratament chinuitor in speranta vindecarii de leucemie. Am copii si inteleg, ma doare, plang pentru Darius. Sprijinul meu neconditionat poate veni si de la voi!  Voi cei carora ma adresez, voi care puteti salva vieti. Dumnezeu sa il ajute!

Darius sufera de leucemie acuta limfoblastica, o boala care se poate vindeca. Are doi anisori, varsta la care alti copii se joaca, invata cuvinte noi, zburda in parc, mangaie pisica, alinta fratiorul, se balacesc in cada, multumesc parintilor, saruta mana bunicilor... multe din aceste lucruri nu pot fi facute de Darius.

Exista o poza care mi-a frant inima ...poza in care Darius se zbate, sufera pentru a se face bine, pentru a repara rana din sufletul parintilor lui pe care ii vede tristi si abatuti...nu va pot frange si voua inimile asa ca o pastrez pentru mine.

Cu drag si speranta, Alina! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

http://bucharest-marathon.com/registration/

7 Donatii

06 oct 2014
06 oct 2014
25 sep 2014
mult succes si optimism
19 sep 2014
Insanatosire grabnica!
15 sep 2014
15 sep 2014
15 sep 2014