Nicole Birsescu - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

1,100 RON Donatii stranse
22% Complete
5,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Draga omule prins in vartejul vietii, in problemele zilnice din care cu greu ridici ochii si gandul spre natura, spre cei din jurul tau...spre tine, cand te-ai uitat atent in ochii celor din jurul tau?

Cand te-ai uitat ultima data in sufletul tau ca sa vezi ce iti place cu adevarat si nu ai mai facut de mult? Cand ai facut ultima data ceva doar pentru tine si cand ai dedicat ultima data o farama de timp unei persoane care are mare nevoie de tine? Ce te face sa fii fericit? Cand ai ajutat ultima data? Cum te-ai simti daca ai stii ca ajuti si poti sa readuci o picatura de sanatate in viata unui pui de om care lupta cu o boala teribil de grea?

Darius la cei numai 2 anisori ai sai, sufera de leucemie acuta limfoblastica si se zbate sa castige aceasta lupta alaturi de parintii sai care ii sunt alaturi clipa de clipa. M-am alaturat lor si te invit si pe tine sa o faci, sa iti deschizi sufletul, pentru a oferi ajutor micutului Darius, care este un copil minunat care ne da noua tuturor o lectie de viata despre cum sa pretuim fiecare clipa. Orice donatie il ajuta pe Darius sa umple paharelul sau de viata!

Iti multumesc pentru ca te implici!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

http://bucharest-marathon.com/registration/

11 Donatii

Sa Fiti Binecuvantati ! Aveti suflete curate asa cum ar trebui sa le avem cu totii.
07 dec 2016
cu multa speranta, sunt langa tine.
10 nov 2014
150 RON
23 sep 2014
23 sep 2014
Sanatate multa!
19 sep 2014
Sanatate multa! Sa aiba incredere ca totul o sa fie bine! Abia astept sa il vad zambind si alergand :) (chiar si doar in poze)
18 sep 2014
Doamne ajuta!
18 sep 2014
18 sep 2014
17 sep 2014
Succes!
17 sep 2014
17 sep 2014