Raluca Bobeica - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

380 RON Donatii stranse
19% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca citesti aceste randuri inseamna ca mai avem o sansa...noi ca romani, dar si ca oameni. Noi, care la bucurie suntem toti impreuna, dar cand avem necazuri ne trezim singuri si ai nimanui ...acesta este si cazul lui Darius, care in urma cu 6 luni a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastica. Un diagnostic greu si urat, dar care, cu tratamentul potrivit poate fi vindecat.

Parintii fac tot ce pot sa ii readuca copilaria furata copilului lor, dar pentru a ii asigura tratamentul necesar, ei au nevoie de bani...de foarte multi bani...Va rog deci sa il ajutati, sa nu il lasam singur la necaz, caci acum el are nevoie de noi!

Desi are doar 2 anisori, Darius se lupta cu boala si cu tratamentul chinuitor la care este supus, dar tot mai are energie sa zambeasca si sa le dea speranta parintilor lui! Impreuna putem sa ii ajutam sa treaca peste acest obstacol! Orice suma conteaza, orice donatie il va duce pe Darius mai aproape de recuperare si de o viata normala!

Iti multumesc,

Raluca            


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

http://bucharest-marathon.com/registration/

6 Donatii

50 RON
12 oct 2014
07 oct 2014
29 sep 2014
27 sep 2014
55 RON
Pentru Darius
23 sep 2014
donatie
19 sep 2014