Ciprian Cristea - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

500 RON Donatii stranse
5% Complete
10,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Darius a fost diagnosticat cu leucemie la doar 1 an si jumatate! Intr-o lume normala, cat de "normal" este sa trecem cu vederea peste o astfel de situatie? Dupa 6 luni de tratament, in zilele bune, zambeste recunoscator parintilor care ar face orice pentru fiul lor. Parintii lui Darius sunt alaturi de el in fiecare moment, il sustin cu toate puterile, dar bariera financiara este cea care le poate narui visele.

Au nevoie de bani pentru a plati tratamentul fiului lor. Darius a dovedit pana acum ca este un luptator si are sanse mari sa se faca bine. Orice suma este binevenita si orice gand bun le ridica moralul. Emily Dickinson spunea: " Daca pot opri o inima sa se zdrobeasca, inseamna ca nu am trait in zadar."  

Darius are acum nevoie de ajutorul nostru! Hai sa-i dam o sansa la o viata sanatoasa asa cum ne dorim si pentru noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

http://bucharest-marathon.com/registration/

6 Donatii

150 RON
09 oct 2014
100 RON
03 oct 2014
03 oct 2014
24 sep 2014
30 RON
23 sep 2014
pt darius
23 sep 2014