Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

 

Ana,Gina si Eugen Stancu Asociatia Noi Orizonturi Familia

22% Complete
1,100 RON
Donations raised
5,000 RON
Target
2
Donations

Oare va ganditi ca sanatatea este cel mai de pret bun al vostru?

Darius la numai 2 anisori se lupta sa invinga o boala urata si dureroasa,leucemie acuta limfoblastica. Parintii si surioara lui ii sunt alaturi si-l ajuta sa mearga mai departe cu putere si incredere ca se va vindeca si va avea o copilarie frumoasa. Tratamentul pentru aceasta cumplita boala este foarte costisitor astfel noi ne-am hotarat sa ne implicam si sa fim alaturi de ei.

Ajuta-ne sa il ajutam pe Darius si vei fi fericit sa stii ca i-ai salvat viata. Abia asteapta sa-ti multumeasca si sa-ti spuna ca datorita tie el traieste. Se spune ca oferind vei primi iar faptul de a darui in clipe de grea incercare inseamna enorm! Iti multumim pentru generozitate!

Ana,Gina si Eugen Stancu 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

http://bucharest-marathon.com/registration/

 

2 Donations

1,000 RON
02 Oct 2014
Alaturi de Darius!
22 Sep 2014