Cristina Chiripuci - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

400 RON Donatii stranse
4% Complete
10,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Darius ne-a schimbat viata. Ne-a facut sa privim lucrurile altfel, sa ne purtam altfel cu copiii nostri. Darius a trezit in noi dorinta de a face bine. Darius pentru noi este un model, un exemplu pe care il dam oricui considera ca are o problema "grava". De cate ori eu insami am tendinta sa ma plang de un lucru, gandul imi fuge la Darius si totul capata profunzime, totul se schimba. 

Haideti sa-l ajutam sa creasca mare si sanatos si sa se bucure de copilarie asa cum o fac si copiii nostri. Haideti sa-i daruim speranta unui viitor alaturi de familia lui si de marea familie pe care acum a castigat-o.

Atunci cand doar banii stau in calea vietii, ce poate fi mai important decat sa contribuim cu o particica la ceea ce inseamna foarte mult pentru cei care au nevoie. Haideti sa fim cat mai multi si sa-l putem vedea pe Darius inflorind!

Cu toata dragostea, pentru Darius!   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

http://bucharest-marathon.com/registration/

2 Donatii

04 oct 2014
03 oct 2014