Cristina Chiripuci - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

400 RON Donatii stranse
4% Complete
10,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Darius ne-a schimbat viata. Ne-a facut sa privim lucrurile altfel, sa ne purtam altfel cu copiii nostri. Darius a trezit in noi dorinta de a face bine. Darius pentru noi este un model, un exemplu pe care il dam oricui considera ca are o problema "grava". De cate ori eu insami am tendinta sa ma plang de un lucru, gandul imi fuge la Darius si totul capata profunzime, totul se schimba. 

Haideti sa-l ajutam sa creasca mare si sanatos si sa se bucure de copilarie asa cum o fac si copiii nostri. Haideti sa-i daruim speranta unui viitor alaturi de familia lui si de marea familie pe care acum a castigat-o.

Atunci cand doar banii stau in calea vietii, ce poate fi mai important decat sa contribuim cu o particica la ceea ce inseamna foarte mult pentru cei care au nevoie. Haideti sa fim cat mai multi si sa-l putem vedea pe Darius inflorind!

Cu toata dragostea, pentru Darius!   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

2 Donatii

04 oct 2014
03 oct 2014