Lupta împotriva cancerului la copii şi adolescenţi

Cand esti bolnav apreciezi atat de mult ca cineva sa fie alaturi de tine, sa te ajute, sa te incurajeze, sa-ti transmita pur si simplu prin atitudinea sa ca este un prieten pentru tine in acele momente grele. Cu cat mai mult pretuiesti  acest fapt, cand boala se intinde pe o perioada lunga, epuizandu-te fizic si emotional, asa cum se intampla in cazul copiilor si adolescentilor internati in sectiile de oncopediatrie din tara diagnosticati cu diferite forme de cancer.  

Pentru ei, echipa asociatiei noastre a initiat programele medicale:

,,PRIETENI PENTRU VOI" -program medical  prin care oferim  suport emotional copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer precum si consiliere parentala si suport material familiilor acestora. 

 ,,Vreau sa cresc mare" - acest program vizeaza imbunatatirea conditiilor de spitalizare pentru pacientii din sectiile de Oncopediatrie prin renovarea si modernizarea saloanelor, sprijinirea diagnosticului precoce si corect la acesti copii in vederea unui tratament individualizat  prin procurarea de aparatura medicala.      

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,515 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Lupta împotriva cancerului la copii şi adolescenţi

http://coziamountainrun.ro/despre

1,515 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

"Ofera o sansa VIETII" alaturandu-te celor care doresc sa ajute copiii si adolescentii in lupta impotriva cancerului.

In data de 4 iulie 2015 in Masivul Cozia, va avea loc un concurs de alergare montana, care are ca scop si strangerea de fonduri in scop umanitar (unul

800 RON Target
1,515 RON Suma
16 Donatii
100% Complete