Alaturi de Darius

 

Valeriu Popa Asociatia Noi Orizonturi Familia

5.5% Complete
550 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
2
Donații

Darius, un copilas minunat de numai 2 anisori, impliniti astazi, 23.09.2014 cand scriu acest text, lupta de 6 luni de zile cu o boala cumplita, leucemie. Un cuvant atat de greu, urat si apasator incat, personal,de foarte multe ori evit sa-l pronunt. Simpla lui pronuntie ma doare fizic si ma afecteaza sufleteste! Darius insa, lupta cu sanse mari sa treaca peste aceasta nenorocire.

In momentul de fata sprijinul financiar este unul crucial. Orice mic ajutor este binevenit! Va multumesc!

La multi ani Darius!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

http://bucharest-marathon.com/registration/

 

2 Donații

10 Oct 2014
26 Sep 2014