Cristian David-Matei alearga la Cozia Mountain Run 2014 pentru a sustine proiectul medical "Eradicarea Strabismului"

 

Cristian David-Matei Asociatia Noi Orizonturi Familia

100% Complete
330 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
5
Donații

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David -Matei  si alerg la Cozia Mountain Run 2014 pentru a sustine  proiectul medical ,,Eradicarea Strabismului." Motto-ul meu este "Dincolo de  fericire si nefericire este pacea." ( Eckhart Tolle)

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de citeva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Sky Run, Ultra Swim, Semimaraton Brasov, Maratonul International de la Roma, Maratonul International Cluj, Wings for Life, The Color Run, etc. 

M-am nascut si am crescut in Rimnicu Vilcea, iar Cozia a fost printre primii munti pe care mi-am inceput aventurile montane. Astfel, Cozia Mountain Run reprezinta o cursa de suflet la care sunt recunoscator sa particip pentru prima oara.

Am ales sa ma implic mai activ in sustinerea misiunii asociatiei ''Noi Orizonturi- Familia" pentru imbunatatirea calitatii vietii membrilor comunitatii. ,,Eradicarea Strabismului'' este un proiect medical care ajuta copiii si adolescentii din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezinta aceasta afectiune.

Printr-o simpla donatie puteti ajuta si voi.

Am incredere ca impreuna putem reusi!:)

Multumesc anticipat!        

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Eradicarea strabismului este un proiect medical prin intermediul căruia venim în sprijinul copiilor şi adolescenţilor din centre de zi, apartamente sociale de tip familial sau familii dezavantajate social care prezintă această afecţiune. 

În data de 5 iulie 2014 în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului, va avea loc concursul de alergare montană COZIA MOUNTAIN RUN ajuns la a 3-a ediţie. Evenimentul este organizat de către Asociaţia PEGAS TRIATLON CLUB şi Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON, cu susţinerea Primăriei Călimăneşti, Administraţiei Parcului Naţional Cozia, Consiliului Judeţean Vâlcea, Direcţiei Ju

 

5 Donații

Un mic ajutor si de la mine pentru copii. Si sa iti "repari" mana cat mai repede, Cristi :)
07 Jul 2014
50 RON
Respect pentru tot ce faci pentru promovarea sportului si pentru cauze umanitare!
05 Jul 2014
03 Jul 2014
Felicitari pentru implicare!
02 Jul 2014
01 Jul 2014