Alerg pentru Darius

 

Georgiana Constantin Asociatia Noi Orizonturi Familia

56.666666666667% Complete
1,700 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
7
Donații

Pentru noi sa traim este ceva firesc...insa el ca sa traiasca are nevoie de un miracol! Darius este baietelul unui vechi si bun prieten si sufera de o boala groaznica - leucemie limfoblastica.

Astazi este ziua lui...implineste doi anisori si ii dorim mai mult decat oricui: La multi ani sanatosi!

VIATA ...si speranta de a mai ramane printre noi este cel mai pretios cadou pe care i-l putem face astazi de ziua lui! La multi ani, Darius!

 _______________________________________________________________________________________________

Life for us is something natural...but for him to live it takes a miracle! Darius is the young son of an old friend, who suffers of a terrible disease-lymphoblastic leukemia.

Today is his birthday. He is 2 yeasr old, and we wish him, more than to anyone else: Happy Birthday!

LIFE... and the hope that he will stay with us for many, many years to come, is the most precious gift we can offer him today!

Happy Birthday Darius!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

http://bucharest-marathon.com/registration/

 

7 Donații

01 Oct 2014
29 Sep 2014
29 Sep 2014
26 Sep 2014
Multumesc colegilor pentru contributie
26 Sep 2014
sper sa va ajute
25 Sep 2014
24 Sep 2014