Mihaela Cristina Fieraru - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Sa luptam impreuna pentru Darius!

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Darius este un ingeras zambitor care lupta pentru viata sa. Este diagnosticat cu leucemie , iar parintii fac eforturi supra-omenesti in incercarea de a-l vindeca. Are nevoie de ajutorul nostru!

Impreuna ii putem salva viata! Va invit sa donati pentru el, merita sa dai cativa banuti pentru a salva viata unui copil! Fiecare putem participa la vindecarea acestui ingeras, iar mana de la mana sa strangem pentru a il ajuta pe el si parintii lui.

Sta in puterea noastra de oameni sanatosi sa ii ajutam pe cei care nu au avut acest noroc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

4 Donatii

40 RON
09 dec 2016
09 dec 2016
20 RON
01 dec 2016
40 RON
01 dec 2016