Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

Status: Inchis

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi, care ati donat pentru el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

-------------------------------------------------------------------------

 

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Suma:

10,230 RON

Galantomi:

10

Donatii:

77

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

NOUTATI

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de Darius, ajutandu-l sa treaca cu bine peste acest greu obstacol din viata sa.

Este sanatos si isi traieste acum din plin copilaria, umpland sufletele parintilor si tuturor celor care il cunosc cu imensa bucurie si recunostinta.

Fiecare dintre voi care ati donat catre el sunteti o parte din aceasta MAGIE!

--------------------------------------------------------------------------------

Buna!

Eu sunt Darius si intr-o zi voi schimba lumea...

Voi schimba lumea in care traiesc parintii mei, pentru ca ii voi face mandri de mine si voi avea grija de ei...

Voi schimba lumea in care traieste sora mea pentru ca, desi ea e mai mare va stii ca are un frate pe care se poate baza in orice moment...

Voi schimba lumea in care traiesti tu pentru ca iti voi spune "Multumesc", vei stii ca ai salvat o viata si vei fi un alt om ...

Voi schimba lumea altor copii bolnavi pentru ca nu voi uita cata nevoie au de sprijin doar ca sa respire si maine...

 

     Boala asta perfida si neinteleasa, leucemia, se poate vindeca. Darius are sanse sa traiasca dar... are nevoie de bani, are nevoie de sprijin. Parintii lui trebuie sa stie ca nu sunt singuri, ca suntem multi alaturi de ei in lupta asta nedreapta, trebuie sa stie ca nu sunt pedepsiti, ci doar incercati, au nevoie sa creada ca Darius va fi din nou zambitor, vesel si strengar... gandul bun ajuta, mesajele de solidaritate transmit speranta si dau incredere insa ceea ce face realmente diferenta este mobilizarea si actiunea ferma!  

     Practica exercitiul solidaritatii acum cand simti compasiune si nu durere sfasietoare, acum cand nu ti se intampla tie, acum cand nu te simti neputiincios si sfarsit.  

     Ajuta-ne sa il ajutam pe Darius! Contributia ta va face diferenta salvand nu doar viata lui Darius ci si sufletele care il iubesc si ar indura oricand tratamentul chinuitor in locul lui, de-ar fi posibil...