Ana,Gina si Eugen Stancu - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

1,100 RON Donatii stranse
22% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Oare va ganditi ca sanatatea este cel mai de pret bun al vostru?

Darius la numai 2 anisori se lupta sa invinga o boala urata si dureroasa,leucemie acuta limfoblastica. Parintii si surioara lui ii sunt alaturi si-l ajuta sa mearga mai departe cu putere si incredere ca se va vindeca si va avea o copilarie frumoasa. Tratamentul pentru aceasta cumplita boala este foarte costisitor astfel noi ne-am hotarat sa ne implicam si sa fim alaturi de ei.

Ajuta-ne sa il ajutam pe Darius si vei fi fericit sa stii ca i-ai salvat viata. Abia asteapta sa-ti multumeasca si sa-ti spuna ca datorita tie el traieste. Se spune ca oferind vei primi iar faptul de a darui in clipe de grea incercare inseamna enorm! Iti multumim pentru generozitate!

Ana,Gina si Eugen Stancu 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

2 Donatii

1,000 RON
02 oct 2014
Alaturi de Darius!
22 sep 2014