Valeriu Popa - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alaturi de Darius

550 RON Donatii stranse
5.5% Complete
10,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Darius, un copilas minunat de numai 2 anisori, impliniti astazi, 23.09.2014 cand scriu acest text, lupta de 6 luni de zile cu o boala cumplita, leucemie. Un cuvant atat de greu, urat si apasator incat, personal,de foarte multe ori evit sa-l pronunt. Simpla lui pronuntie ma doare fizic si ma afecteaza sufleteste! Darius insa, lupta cu sanse mari sa treaca peste aceasta nenorocire.

In momentul de fata sprijinul financiar este unul crucial. Orice mic ajutor este binevenit! Va multumesc!

La multi ani Darius!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

http://bucharest-marathon.com/registration/

2 Donatii

10 oct 2014
26 sep 2014