Alexandra Anghel - Asociatia Noi Orizonturi Familia

Alerg pentru Darius

210 RON Donatii stranse
21% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"De ce alerg? Alerg in primul rand pentru ca ma face sa ma simt vie si plina de energie. Alerg pentru a-i motiva pe cei din jurul meu, pentru a fi un model pozitiv, mai ales pentru copii. Alerg, pentru cei care nu pot, dar si pentru cei care pot, dar inca nu si-au dat seama de acest lucru.

Am inceput sa practic acest sport din ianuarie 2014 pentru ca aveam nevoie de miscare, iar acum nu pot sa-mi imaginez viata fara miscare. De foarte mult timp imi doresc sa fac mai mult de atat, sa ma implic intr-un proiect, dar nu am gasit proiectul potrivit sau asa am considerat la momentele respective...Insa acum am gasit ceva care sa ma inspire, si anume proiectul "Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!" 

Sunt convinsa ca el va fi o schimbare in aceasta lume, la fel ca si noi toti, care ne dorim si ne propunem acest lucru! Pentru a reusi acest lucru are nevoie de ajutor din partea noastra la inceput de drum...un gand bun,o donatie, sute de kilometri alergati:)"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Noi Orizonturi Familia

,,Noi Orizonturi–Familia” este o asociaţie non-profit din România înfiinţată în 2003, a carei misiune este aceea de a  contribui, printr-o varietate de proiecte în domeniile medical, social şi educaţie, la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Alaturi de micutul Darius in lupta pentru viata!

La numai doi anisori, Darius, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. In prezent este internat la o clinica din Germania, parintii facand eforturi financiare deosebite pentru a-i putea sustine tratamentul necesar, in valoare de 120.000 Euro.

 Au nevoie de solidaritatea noastra si de implicare financiara! Iti pasa? Atunci te invitam sa te implici alaturi de noi!     

2 Donatii

16 oct 2014
10 oct 2014